ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CASA MOAZZO

Το Casa Moazzo Suites and Apartments βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, πολύ κοντά σε όλα τα ιστορικά μνημεία, όπως η Μεγάλη Πόρτα (Porta Guora), η αίθουσα του Αγίου Φραγκίσκου , το βενετσιάνικο κάστρο Φορτέτζα και το ενετικό λιμάνι και μόλις 200μ. από την παραλία.

Στο Casa Moazzo Suites & Apartments
μετατρέπουμε τη διαμονή σας
σε μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.

Όλους τους επισκέπτες του Casa Moazzo Suites & Apartments του αντιμετωπίζουμε ως μέλη της οικογένειάς μας που επιστρέφουν στο σπίτι μετά από καιρό, γι’ αυτό & η περιποίησή τους με τον καλύτερο τρόπο είναι κύριο μέλημά μας.

Επιλέξαμε προσεκτικά την τοποθεσία του Casa Moazzo Suites & Apartments, έτσι ώστε να υπάρχει ηρεμία, κάτι που αποζητούν όλοι οι επισκέπτες μας, αλλά να βρίσκεστε επίσης κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος, όπως το ενετικό λιμάνι ή η παραλία.

ρεθυμνο διαμονη - Casa Moazzo Suites & Apartments Rethymno

Casa Moazzo Suites & Apartments

Μοναδικό
νεοκλασικό κτήριο

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο και προσφέρει όμορφα διακοσμημένες σουίτες. Κάθε σουίτα έχει τη δική της διακόσμηση που συνδιάζει το παραδοσιακό στιλ με τη σύγχρονη κομψότητα. Είναι πλούσια εξοπλισμένες και ευρύχωρες. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται απο 2 αυλές , όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό ή το ποτό τους.

ΣΟΥΙΤΕΣ & ΔΩΜΑΤΙΑ

Σύγχρονη
κομψότητα

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο και προσφέρει 10 όμορφα διακοσμημένες σουίτες. Κάθε σουίτα έχει τη δική της διακόσμηση που αναμιγνύει το
παραδοσιακό στιλ με τη σύγχρονη κομψότητα και προσφέρει άφθονο χώρο.

SUPERIOR STUDIO (Max 2 adults)

JUNIOR SUITE (Max 4 adults)

JUNIOR SUITE (Max 2 adults)

EXECUTIVE SUITE (Max 3 adults)

ρεθυμνο ξενοδοχεια - Casa Moazzo Suites & Apartments Rethymno

ΡΕΘΥΜΝΟ: ΣΠΑΝΙΟ «ΦΥΛΑΧΤΟ» ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Μοναδική
Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη της νέας πόλης του Ρεθύμνου. Η νέα Πλατεία των 4 Μαρτύρων και ο δημοτικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου και ο κεντρικός εμπορικός δρόμος βρίσκονται όλα, λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια.